Hitta bra tillbehör till hunden

Hallå där! Vad trevligt att du tittar in här för att läsa ett inlägg eller två, förhoppningsvis kommer du gilla det du läser. Tanken jag har med det här inlägget är att jag ska skriva om en hundbutik i Lund vid namn Marie’s Hunderi.

Ända sedan jag var liten har det funnits hundar i familjen, antingen en eller flera. Just nu har mina föräldrar en hund och jag skaffade en hund för några månader sedan, sedan dess har jag verkligen haft fullt upp. Att skaffa en liten valp är precis som att skaffa barn och då förstår ni säkert att det har varit mycket att göra för min del. Jag har bland annat behövt köpa en hel del saker till hunden, allt från mat till tuggleksaker. Innan jag fick hem min valp tipsade min mamma mig om en hundbutik i Lund, vilket var Marie’s Hunderi. Jag lyssnade på min mamma och gick dit för att se om det var något att ha. Direkt när jag kom in i butiken fick jag en bra känsla i magen, det kändes som att jag skulle tycka om det här stället. Jag blev välkomnad av personalen och fick all den hjälpen av dem som jag behövde för att hitta rätt saker. Under mitt besök hittade jag många saker, nästan allt jag behövde. Det kändes otroligt skönt att jag hade hittat så mycket tillbehör och liknande till min hund redan innan jag fick hem henne, på så sätt kände jag mig väl förberedd när jag väl fick hem henne. Sedan dess har jag besökt denna hundbutik i Lund flera gånger och blivit nöjd med varje besök, varje gång har jag även fått otroligt bra hjälp av personalen. Det är anledningen till att jag gillar den här butiken så mycket som jag gör, och det är även anledningen till varför jag skriver det här inlägget.