Utlunda Entreprenad AB

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med trädfällning i Norrtälje med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag, då jag vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt. Jag har även märkt att ni är en del som har uttryckt er ha svårt för att hitta bra företag inom trädfällning, vilket jag verkligen kan förstå. Jag vill därför tipsa er om det företag som jag valt att vända mig till när det kommer till trädfällning, nämligen Utlunda Entreprenad AB. Utlunda Entreprenad AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även hon haft en del träd på sin baksida som hon stört sig på, och som hon då fått hjälp med att ta bort av Utlunda Entreprenad AB. Även jag har faktiskt tidigare haft en hel del problem med att hitta pålitliga företag inom detta område, och tyvärr har jag stött på en hel del oseriösa och oprofessionella företag som sagts kunna hjälpa mig, men som då inte kunnat göra detta som ni säkert förstår.

Det här med kundservice är någonting som Utlunda Entreprenad AB arbetar väldigt mycket med. De anställda visade oss direkt att de ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att kunna hjälpa oss så bra som möjligt. Personalen visade sig även vara väldigt duktiga och erfarna inom trädfällning, vilket såklart är det viktigaste för ett företag som detta. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Norrtälje, Uppsala eller Täby med omnejd att vända er till just Utlunda Entreprenad AB.